18-12-08

Wintervakantie @ SOJKA


Slovakije (Slowakije), een ongekende parel !!
Een land van tradities, een prachtige natuur, gezellige historische stadjes en vriendelijke mensen. Een land dat nog niet het slachtoffer is van massatoerisme.

GLG_Malatiny (72)_kader

Wij verbleven er voor onze wintervakantie bij Gerdi en Gaby, een (West-)Vlaams-Slowaaks koppel dat het HOTEL SOJKA te Malatíny (regio Liptóv) uitbaat. Tijdens de krokusvakantie 2005 konden we genieten van de hartelijke ontvangst, en de goede zorgen van Gerdi en Gabriella.

En als skibestemming zeker ook een aanrader ...

< Terug naar boven >   Winter in Malatíny 2005 >   < Volgend bericht >

De hotelsite
 
Een leuke én informatieve site ...
Zeker een bezoekje waard, en wellicht niet alleen virtueel!
Staat alvast op ons lijstje met toekomstige reisbestemmingen ...
 
Wij ontmoetten deze mensen op de Vakantiebeurs in Antwerpen, waar ze vol enthousiasme hun nieuwe project aan de beursgangers voorstelden.
 
Zo begint hun voorstelling:

De prachtige Tatrabergen, the beautiful Tatra mountains, das schöne Tatra Gebirge

Krokussen op de bergflank wuiven vrolijk de winter uit Warme en zonnige zomers in een prachtig kader Het ganse land is één kleurenpalet Liefdevol schept een sneeuwdeken een nieuwe dimensie

Slovakije (Slowakije), een ongekende parel !!

Een land van tradities, een prachtige natuur, gezellige historische stadjes en vriendelijke mensen. 
Een land dat nog niet het slachtoffer is van massatoerisme.

Aan de hand van deze site willen wij jou warm maken om van Slovakije (Slowakije) jouw volgende vakantiebestemming te maken. Slovakije (Slowakije) heeft je alles te bieden : een lente vol bloesems, een zonnige en warme zomervakantie, een kleurrijke en fascinerende herfst of winterpret op de latten of met de slee.

Op deze site stellen wij je ons Hotel Sojka en enkele Vakantiewoningen voor, laten we je proeven van het land via ons Fotoalbum, geven we je enkele praktische reistips en stellen we kort onszelf en Sojka voor.

11:31 Gepost door Gerrit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: slowakije, winter, reisinfo, foto |  Facebook |

Commentaren

hotel Sojka Prachtige foto's. Ik was aan het kijken op de site van het hotel. Wij zouden gaan volgende zomer maar wel met de auto. 't Ziet er heel aangenaam en mooi uit. Groetjes Viviane

Gepost door: Viviane | 18-12-08

De commentaren zijn gesloten.